Edustajat 2011-2012

Luokan PJ / Vara-PJ

9a Vili Lahikainen / Aapo Tähkäpää

9b Lisa Hämäläinen / Joni Kohvakka

9c Nelli Kainulainen (VPJ) / Juuso Liutu

9d Aki Kosonen / Aapo Pöntinen

9e Kalle Korhonen (PJ) / Nea-Mari Räsänen

9f Henna Levänen (VTK-edustaja) / Mikko Kausto

9g Arianne Rötkö / Eetu Marttinen

9h Anu Vainio / Topi Saksa

8a Antti Parkkinen / Aleksi Haikarainen

8b Minttu Korhonen (tiedottaja) / Veeti Kainulainen

8c Jesperi Tirronen / Eino Viitamies

8d Simo Arkko /

8e Aleksi Rönkä / Roosa Haapalainen

8f Reetta Ruth / Matti Pulkkinen

8g Ville Kirjavainen / Anna Kaarre

8h Juulia Ihalainen / Maija Viipuri

7a Eetu Pyy /

7b Jere Männistö / Oona Hoikkanen

7c Tinja Piispa / Jesperi Rahikainen

7d Dora Tanttu / Aliisa Salminen

7e Amanda Helenius / Liina Pöyry

7f Elias Khabbal / Aino Pöntinen

7g Aino Puhto / Anna-Riitta Heimari

7h Otto Tiusanen / Arttu Harjuntausta

Loppuraportti

 

Oppilaskunta järjesti vuoden 2012 keväällä opintomatkan Helsinkiin, eli niin sanotun Parlamenttikerhon. Mukaan lähti noin 40 hengen porukka yhdeksäsluokkalaisista, siviilipalvelusmies Lauri sekä opettajat Mikko ja Janne. Olimme valmistelleet kysymyksiä kansanedustaja Lenita Toivakalle. Tehtävänä oli pienen ryhmän kanssa tehdä retkestä video tai muu raportti. Kävimme retkellä eduskunnassa, jossa oli järjestetty opastettu kierros, täysistunnon seuraaminen sekä juttutuokio Toivakan kanssa.

Järjestimme tänä lukuvuonna ensimmäistä kertaa presidentin varjovaalit. Jokainen edustaja sai olla vaalivalvojana. Homma toimi hyvin mutta ensi vuoden kuntavarjovaaleille jäi vielä parannettavaa, varsinkin äänestyspaikkojen valinnassa. Hyvä maku vaaleista silti jäi.

Oppilaskunta suunnitteli ja järjesti tukareiden avustuksella vappuriehan. Ohjelmassa oli Talent -kilpailun lisäksi mm. pöytälätkäturnauksen voittajan palkitseminen, oppilaiden esityksiä sekä ilmaisutaidon ryhmien yhdessä suunnittelemia ja toteuttamia sketsejä

Oppilaskunta sai tänä vuonna hankituksi muutaman lautapelin sekä legendaarisen pöytälätkän. Saman tien järjestettiin oppilaiden välinen turnaus, jossa voittajaksi selvisi Oliver Toivanen. Hän sai pelata Jussi Jormakkaa vastaan.

Oppilaskunnan virkistykseksi kävimme yhdessä keilaamassa. Moni pääsi tulemaan ja tunnelma oli mukava. Virkistyspäivä auttoi tutustumaan niihin toisten luokkien puheenjohtajiin, jotka eivät ennestään olleet kovin tuttuja.

Pikkujoulut olivat tänä vuonna oppilaiden aktiivisuuden varassa ja ne joko onnistuivat tai eivät riippuen luokan omasta osallistumisesta riippuen.

Oppilaskunnalle tehtiin oma blogi, jota on päivitetty säännöllisesti. Blogista löytyy kuvia, äänestyksiä sekä linkkejä ja ohjeita niin luokkien puheenjohtajille kuin muillekin. Blogista on kerrottu laajasti ja sivulla on vierailtu melko hyvin. Esimerkiksi peliäänestys toimi hyvin.

Tiiä häntä-kilpailu peruuttiin tänä vuonna. Ja Teemakeräys ei toteutunut

Oppilaskunta joutui pettymään, sillä koulun pihasuunnittelu ei Länsi-Savossa julkaistusta kannanotosta huolimatta edennyt tänäkään vuonna.

-Vili Lahikainen, Nelli Kainulainen

Jätä kommentti